Actueel

Jongeren Op Gezond Gewicht is door haar aanpak zowel landelijk als lokaal actief. Daardoor valt er nogal eens iets over ons werk te vertellen. Hier geven we een overzicht.

Nieuws

dinsdag 10 oktober 2017

Ambassadeur Juvat Westendorp leest vandaag voor in de klas in JOGG-Alkmaar

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid Juvat Westendorp, acteur, danser en ambassadeur JOGG, vraagt vandaag extra aandacht voor het eten van Groente. Dit doet hij ‘live’ met zijn aanwezigheid op 2 basisscholen in Alkmaar. Juvat Westendorp leest zelf het verhaal ‘Groentehelden’ voor in de klas aan groepen 3 en 4. Dit in aanwezigheid van Koen Komkommer, een van de hoofdpersonen uit het voorleesverhaal.

De kinderen op de Alkmaarse basisscholen De Zes Wielen en Kardinaal de Jong hebben zelf snackgroenten meegenomen voor tijdens het dagelijkse 10 uurtje op school. De voorleesactie van Westendorp sluit aan bij de landelijke Themacampagne Groente…zet je tanden erin, van JOGG. Gemeente Alkmaar is een JOGG-gemeente en werkt met de integrale JOGG-aanpak aan een gezonde generatie. Kijk hier voor meer informatie over Groente...zet je tanden erin.

Klik hier voor een video van Juvat die voorleest aan de kinderen.

Blijf op de hoogte