Programma
‘In Beweging 2019’

Samen geven we de omgeving van jongeren opnieuw vorm en maken we gezonde keuzes weer normaal! Dat is een ambitieuze opgave, die veel doorzettingsvermogen en expertise vraagt. Daarom komen we ook dit jaar weer samen op ‘In Beweging 2019’ om inspiratie, kennis en ervaringen te delen.

Het evenement staat dit jaar in het teken van samenwerken en samen leren.

De afgelopen jaren zijn er veel positieve ontwikkelingen geweest. Het aantal JOGG- gemeenten is weer gegroeid en onze impact wordt steeds groter. Wij gaan deze editie niet alleen kijken naar de succesverhalen, maar besteden ook aandacht aan de momenten dat het minder goed ging. Denk bijvoorbeeld eens aan een project wat niet de uitkomst heeft geboden die je had gewenst, of de samenwerking waar je veel minder uit hebt gehaald dan verwacht. Misschien is er wel iets volledig mislukt! Juist van die momenten willen en kunnen wij met z’n allen heel veel leren.

Tijdens ‘In Beweging 2019’ bieden we jou een middag vol nieuwe inspiratie van interessante sprekers en praktijkgerichte werksessies. Zowel startende als nog onbekende en gevorderde JOGG-gemeenten kunnen gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan sessies en workshops.

Naast deze sessies is er volop de gelegenheid om met andere JOGG-professionals te netwerken en kun je in gesprek gaan met onze coaches en experts.

Het programma vindt plaats tussen 12:15 en 17:00 uur.

Aanmelden

Jongeren Op Gezond Gewicht kiest ervoor om wel met het bedrijfsleven samen te werken.