Blijf ook nu fit met #beweegthuis

Om fit en gezond te blijven is het belangrijk om ook thuis te blijven bewegen. Daarom hebben we samen met Kenniscentrum Sport & Bewegen de volgende hashtag op social media gelanceerd: #beweegthuis.

Veel sport- en beweegprofessionals delen hun beweegtips al op social media. Kenniscentrum sport bundelt al deze inspiratie en tips via deze pagina. Naast een twitterfeed met de hashtag, vind je hier ook veel artikelen en filmpjes om mensen te inspireren en stimuleren om te bewegen.

Ook diverse JOGG-partners bieden inspiratie zoals:

Albert Heijn zorgt ervoor dat je nu ook thuis aan de slag kunt met Ik eet het beter. Iedere dag geven ze opdrachten om gezond te blijven eten en drinken en thuis genoeg in beweging te blijven. Lees meer 

Holland Fit zorgt ervoor dat iedereen die thuis werkt ook fit kan blijven. Iedere dag om 11:00 en 15:00 uur geven ze tips via YouTube. Bekijk de video's

Presikhaaf Schoolmeubelen brengt vanuit onze samenwerking Wieblie (gratis platform voor bewegend leren) onder de aandacht, zodat kinderen ook thuis in beweging kunnen blijven. Wieblie helpt leerkrachten, ouders en kinderen met inspiratie.

Kompan en JOGG stimuleren kinderen nu ook thuis The Daily Mile te lopen. Bekijk de oproep van ambassadeur Erben Wennemars. Ook toont een nieuwe effectstudie aan dat naast het verhogen van het concentratieniveau en het verbeteren van hun stemming en gedrag The Daily Mile ook effectief bijdraagt aan de conditie van kinderen.                              

           

JOGG is tegen kindermarketing voor ongezonde producten.