Doe jij ook mee om ideeën van jongeren te verzamelen?

Premier Mark Rutte heeft onlangs alle jongeren opgeroepen om niet af te wachten, maar actief bij te dragen aan oplossingen voor de toekomst van Nederland. En zelfs een revolutie te starten. Namens Nederland pakt de handschoen op en heeft een online platform waarop iedereen ideeën kan delen en kan reageren en voortbouwen op elkaars ideeën. Een gezonde toekomst, begint bij de jeugd. Doe mee!

Inmiddels staan er meer dan 165 ideeën en bijna 1100 stemmen van geregistreerde deelnemers.

Maar meer ideeën van vooral jongeren zelf zijn welkom!

Dat kan op twee manieren:

  • Je plaatst zelf een idee op het idee platform https://idee.namensnederland.nl/nl-NL of bouwt zelf voort op de al gepubliceerde ideeen. Hoe meer stemmen hoe beter we kunnen inspelen op de behoefte van alle nederlanders.
  • Je haalt als professional ideeën op bij de jongeren zelf. Dat kan door het organiseren van creatieve idee sessies, hackatons en zelfs wedstrijden. Maar ook simpele aanmoediging kan al helpen. Plaats je ideeën op het platform zodat anderen het zien en er op kunnen doorbouwen en stemmen. Gebruik de “wisdom of the crowd”. In deze fase gaat het om kwantiteit. Meer is beter. https://idee.namensnederland.nl/nl-NL


 

JOGG kiest ervoor om met het bedrijfsleven samen te werken.