Een uitgebreid zomeraanbod voor de jeugd in de regio Midden

Morgen start de zomervakantie voor de jeugd in regio Midden. En uiteraard zijn er ook in het Midden van 't land genoeg zomerse activiteiten georganiseerd!

Zo gaan de Dordtse Sportcoaches on tour, is er een Kinderstadssafari in Gouda en houdt Wageningen een Drinkwater Campagne. Ook kun je de zomer vieren in Katwijk, op reis met een Toppie Zomerpaspoort in Zwijndrecht en maken kinderen in Ridderkerk samen met ambassadeur Ingrid Jansen een Gezonde kapsalon. Er zijn diverse Zomerscholen georganiseerd en kinderen kunnen aan de slag gaan met vele Zomervakantieboekjes. Aan sport- en spelactiviteiten geen tekort!

Oud-Kindercollege Gouda doet oproep voor een #topzomer!

Talitha deed in haar laatste week als Kinderburgemeester van Gouda een oproep voor de Zomer van de Gezonde Jeugd! Samen met Lauri (Oud-Wethouder Sport) en Maiken (Oud-Wethouder Jeugd & Welzijn) zien zij graag een #topzomer voor alle kinderen in Nederland tegemoet. 

Ook de Kinderburgemeester van Zwijndrecht doet een oproep

We mogen inmiddels weer ‘wijs op reis’ naar het buitenland, maar toch kiezen velen ervoor om deze zomer in eigen land op vakantie te gaan of lekker thuis te blijven. Ook thuis hoeven de kinderen zich deze zomer niet te vervelen met het 'Toppie Zomerpaspoort'. Met dit paspoort kunnen kinderen tot en met twaalf jaar gratis mee doen aan zomerse sport- en cultuuractiviteiten in Zwijndrecht en Heerjansdam. Als dat geen #topzomer wordt!

Aftrap Zomer van de Gezonde Jeugd

Op 4 juli 2020 vond de aftrap van de Zomer van de Gezonde Jeugd plaats in Amsterdam tijdens Midzomer Mokum. Kinderburgemeester Ilias gaf daar in de rol van scheidsrechter het startsignaal van een potje voetbal tussen kinderen en danser/acteur Juvat Westendorp en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Gezamenlijk riepen zij iedereen op om zoveel mogelijk zomeractiviteiten voor de jeugd te organiseren en te delen via www.zomervandegezondejeugd.nl. 

Meer weten?

                                                       

 

JOGG kiest ervoor om met het bedrijfsleven samen te werken.