Nieuwe website Week Voor de Gezonde Jeugd

De nieuwe website is live van de Week Voor de Gezonde Jeugd. Met deze site gaan we richting de Week die van 16 t/m 20 maart plaatsvindt. Op initiatief van JOGG vinden tijdens de Week in het hele land activiteiten plaats die het belang van een gezonde leefstijl onderstrepen. Van netwerkbijeenkomsten en sportieve activiteiten tot de opening van watertappunten, dansworkshops en extra aandacht voor gezonder voedingsaanbod in school- en sportkantines.

Bekijk hier de nieuwe site

Over de Week

In de Week Voor de Gezonde Jeugd laten we zien hoe belangrijk het is dat jongeren kunnen opgroeien in een gezonde omgeving. Gemeenten, private partners, maatschappelijke organisaties en vele lokale teams zetten zich deze week extra in. Directeur Marjon Bachra: “Met de Week Voor de Gezonde Jeugd laten gemeenten zien dat ze zich naast deze week ook structureel inzetten voor een gezonde jeugd. Hiermee laten we Nederland zien hoe belangrijk het is om onze leefomgeving gezonder te maken. Een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd. Samen maken we gezond gewoon.”

Hoe maak jij gezond gewoon tijdens de Week Voor de Gezonde Jeugd? Kijk voor meer info op: www.weekvoordegezondejeugd.nl. Gebruik op social media de hashtag #MaakGezondGewoon.

Doe ook mee met de Week. Meld je direct aan

Jongeren Op Gezond Gewicht kiest ervoor om met het bedrijfsleven samen te werken.