Ook in de regio Zuid zit de jeugd deze zomer niet stil

Morgen begint de Zomervakantie voor de regio Zuid. JOGG-gemeente Breda biedt alleen al meer dan 450 activiteiten en zo zijn er nog veel meer zomerse activiteiten in het Zuiden van ’t land!

Zoals een Oosterhoutse Sportkaravaan, diverse Sportinstuiven in onder andere Helmond, de Roermondse Sportzomer en vele Zomerscholen. Ook dankzij de extra activiteiten door buurtsportcoaches hoeven de kinderen en jongeren in het Zuiden deze zomer niet stil te zitten. Tijd voor plezier en vertier. Lekker bewegen, buiten spelen, spelletjes doen, wedstrijdjes organiseren én gezond eten en drinken!

Aftrap Zomer van de Gezonde Jeugd

Op 4 juli vond de aftrap van de Zomer van de Gezonde Jeugd plaats in Amsterdam tijdens Midzomer Mokum. Kinderburgemeester Ilias gaf daar in de rol van scheidsrechter het startsignaal van een potje voetbal tussen kinderen en danser/acteur Juvat Westendorp en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Gezamenlijk riepen zij iedereen op om zoveel mogelijk zomeractiviteiten voor de jeugd te organiseren en te delen via www.zomervandegezondejeugd.nl.

Meer weten?

Alleen door met de hele omgeving van het kind samen te werken kan je een gezonde toekomst bieden.