Relatiemanager gezocht (die goed in zijn vel zit!)

JOGG wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland opgroeien in een gezonde leefomgeving. Wil jij bijdragen aan een verspreiding van de unieke JOGG-aanpak?

Jouw werk

Als relatiemanager lever je een belangrijke bijdrage aan het verbreden en versterken van de JOGG-beweging. Samen met je twee collega’s van het team relatiemanagement, ben je verantwoordelijk voor het acquireren en onderhouden van het bestuurlijke JOGG-netwerk. Dit netwerk bestaat onder andere uit wethouders, gedeputeerden en beleidsmakers. Je zet je in om nog meer gemeenten bij de JOGG-beweging aan te laten sluiten.

Ook evalueer je met bestaande JOGG-gemeenten of ze tevreden zijn over de geboden ondersteuning en maak je afspraken over maatwerk waar nodig. Daarnaast signaleer je belangrijke trends en ontwikkelingen binnen zowel het landelijke als het lokale bestuur en de politiek. Je bent in staat deze maatschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar input voor het beleid van JOGG.

Wie ben jij?

Jij bent een echte netwerker met een goed gevoel voor politieke verhoudingen. Je bent in staat zelfstandig te werken in je eigen regio, maar blijft altijd in verbinding met het team. Je hebt affiniteit met ons ultieme doel: ‘Samen maken wij gezond gewoon’. Je neemt een gezonde overtuigingskracht mee naar de gemeentetafels. Heb je ook nog een link met de sportieve kant van de maatschappij? Dat vinden wij een belangrijke plus!

Functie-eisen

Je hebt:

 • Een WO werk- en denkniveau
 • Minimaal zes jaar werkervaring in een relevante omgeving zoals binnen het gemeentelijk domein
 • Kennis van de relevante ontwikkelingen van de landelijke-, en lokale politiek
 • Kennis van het openbaar bestuur en je bent op de hoogte van het reilen en zeilen in gemeenten

Arbeidsvoorwaarden

 • Een werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap
 • Flexibiliteit in werklocatie
 • Een jonge groeiende organisatie met 35 gedreven collega’s
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal J (€ 3.912 – € 5.750 op basis van 40 uur per week)

Standplaats

Je werkt minimaal twee dagen per week op het kantoor van JOGG in Den Haag. Daarnaast ben je natuurlijk veel onderweg om bij gemeenten de JOGG-aanpak onder de aandacht te brengen.

Over JOGG

Stel je eens voor dat iedereen in 2040 lekker in z'n vel zit. Dat we allemaal gezond eten, genoeg bewegen en goed slapen.

Zo’n gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd, met kinderen en jongeren die opgroeien in een gezonde omgeving.
Maar die omgeving is nu helemaal niet zo gezond. Het is vaak moeilijk om een juiste keuze te maken. Het gevolg is dat één op de acht kinderen in Nederland al op jonge leeftijd kampt met overgewicht.

JOGG wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland opgroeien in een gezonde leefomgeving. Dat doen we met de JOGG-aanpak. Met iedereen die het verschil wil maken werkt JOGG aan een gezonde omgeving. JOGG helpt bestuurders, bedrijven en maatschappelijke zorg- en welzijnsorganisaties beleid te maken waarin gezondheid altijd centraal staat. En dat beleid brengen we in de praktijk met professionals, burgers, ouders en kinderen. Op de fiets naar school, fruit en water in de sportkantine, gezonde producten in de winkel, lekker buitenspelen en uitgerust wakker worden. Zo zorgt JOGG dat een gezonde jeugd bij iedereen op de agenda staat. Samen maken we gezond gewoon.

Meer weten?

JOGG laat zich in deze procedure begeleiden door Recruitment Moves. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:

Raymond Lemmers, senior recruitment consultant:

 • Kantoor 020 240 06 74
 • Mobiel 06 41 37 61 79
 • E-mail Info@recruitmentmoves.nl

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Wij vragen je een (korte) motivatie en je cv of een link naar je LinkedIn-profiel te sturen naar Info@recruitmentmoves.nl.

Alleen door met de hele omgeving van het kind samen te werken kan je een gezonde toekomst bieden.