Samen voor een gezondere Avond4daagse

De landelijke week van de Avond4daagse gaat van start. Van 20-24 mei gaan kinderen en volwassenen samen 4 avonden lopen en dus lekker gratis bewegen! Zo ook in vele JOGG-gemeenten. Lokaal zetten wij samen met onze partner Albert Heijn in op een gezondere Avond4daagse.

Supermarktmanagers vergroten graag de lokale betrokkenheid in de buurt. Zo ook die van Albert Heijn. Maar liefst 250 winkels stimuleren het drinken van water en bieden de kleine lopers snoepgroente en/of fruit aan. 

Online & via onze social mediakanalen communiceren wij de boodschap 'gezond van start tot aan de finish'. Ook tijdens de Avond4daagse! (kortom neem hier een voorbeeld aan, voor ook andere activiteiten/traktatiemomenten).

Onze JOGG-ambassadeurs deze week extra in actie!

Rachida & Najima zijn maandagavond 20 mei bij de startavond in JOGG-gemeente Ridderkerk. De Healthy Sisters lopen er zelfs de 5km mee en posten op Insta. Ingrid is vrijdagavond 24 mei  aanwezig bij de finishavond in JOGG-gemeente Landgraaf en maakt ter plaatse ook video-opnames. En ze maakte eerder al een video-oproep voor de aankondiging van de Vlog-wedstrijd 'Ik loop op water' van JOGG-gemeente Helmond.

Alleen door met de hele omgeving van het kind samen te werken kan je een gezonde toekomst bieden.