Verdienactie: Breng de leerlingen op jullie school ook in beweging

Presikhaaf Schoolmeubelen en JOGG werken samen met scholen aan een gezondere schoolomgeving. Vanuit onze samenwerking belonen we scholen die het Gezonde School themacertificaat Bewegen en Sport hebben behaald met beweegmeubilair

Met beweegmeubilair kunnen scholen hun leerlingen duurzaam stimuleren minder te zitten en structureel meer te laten bewegen op school en in de schoolklas. Welke scholen volgen er? Bekijk hier de video ter inspiratie

Presikhaaf Schoolmeubelen & JOGG werken sinds vorig jaar samen aan een gezondere schoolomgeving voor kinderen. Vanuit onze samenwerking namen wij samen het initiatief om scholen te belonen die het Gezonde School themacertificaat Bewegen & Sport behaalden in het schooljaar 2019 -2020. Maar liefst 12 scholen kunnen in het nieuwe schooljaar aan de slag op beweegmeubilair van Presikhaaf Schoolmeubelen t.w.v. € 1.000,=. Zo kunnen scholen hun leerlingen stimuleren minder te zitten en structureel meer te bewegen op school.

Deelnemen vanaf het nieuwe schooljaar?
Om nog meer scholen in Nederland te stimuleren hun leerlingen in beweging te krijgen zal er na de zomervakantie een nieuwe verdienactie worden gelanceerd.
Hou ook de website: www.schoolmeubelen.nl en social media in de gaten en doe mee met onze verdienactie in het najaar van 2020.

Breng ook jouw school in beweging!

 

JOGG kiest ervoor om met het bedrijfsleven samen te werken.